Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Στην αντεπίθεση για τη «δήθεν» σχέση τους – Ελεύθερος Τύπος

Γιάννης Στάνκογλου και Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδουν κατηγορηματικά με επίσημες ανακοινώσεις και αναρτήσεις οποιαδήποτε φημολογία και δημοσίευμα που τους ήθελε ζευγάρι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω Instagram, ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης: «Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί, χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει. Επειδή δεν είχα κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά…».

Στη συνέχεια έκανε καταγραφή των όσων έγιναν καταλήγοντας: «Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, έχουμε βρεθεί μόνο τρεις φορές. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο και την εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και έχει έρθει στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πώς όλο αυτό ξεκίνησε. Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση, αν ίσχυε, θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά! Ομως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει, πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία».

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Μίντζια, έστειλε επιστολή προς τα ΜΜΕ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη θλίψη, οργή και αγανάκτηση εδώ και τρεις ημέρες παρακολουθώ την (υποτιθέμενη) προσωπική μου ζωή να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής, έως και χλευασμού από τις πρωινές σας εκπομπές. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, εν συνεχεία να αναλάβουν τη δράση τους τα έντυπα, ήτοι εφημερίδες πανελλαδικής και μη κυκλοφορίας, με ΔΗΘΕΝ αποκλειστικά ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα, δηλαδή την προσωπική μου ζωή και τη ΔΗΘΕΝ σύναψη δεσμού με γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και ιστοσελίδες με επιπλέον ΔΗΘΕΝ πληροφορίες της ίδιας ως άνω ΔΗΘΕΝ σχέσης…. Προφανώς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτών σας των πράξεων που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα είχαν ή έχουν, δεν σταματήσατε αυτή τη συμπεριφορά σας ακόμη κι όταν αναγκάστηκα (κάτι το οποίο ανέκαθεν απέφευγα στη ζωή μου μέχρι σήμερα) να τοποθετηθώ δημόσια λέγοντας ότι όσα λέγονται δεν είναι αληθή και παρακαλούσα να σεβαστείτε τα ανήλικα τέκνα μου».

«ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΡΗΤΩΣ όσα έχετε αναφέρει για τη δήθεν σχέση μου με τηλεοπτική παρουσιάστρια, ζητήσετε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου για την αναστάτωση που τους προκαλέσατε, παραδεχθείτε ότι η όποια δήθεν είδηση που εμφανίσατε είναι αναληθής και αποκαταστήσετε το όνομά μου ως προς τη δημόσια έκφανση αυτού, όπως εγώ το προσδιορίζω όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας», τόνισε επίσης.