Γιάννης Στάνκογλου: Το Χ μαντεύει ποια είναι η νέα του σχέση

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τελευταίων ωρών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός είναι σε σχέση με παρουσιάστρια κι έκτοτε το Χ έχει πάρει φωτιά.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μία νέα συνέντευξη του ηθοποιού στον Τάσο Τρύφωνος, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, τα μέλη της εκπομπής άρχισαν να σχολιάζουν πως ο ηθοποιός έχει «γυρίσει σελίδα» στην προσωπική του ζωή, έχοντας νέα σύντροφο η οποία είναι στον χώρο της showbiz, αλλά όχι ηθοποιός, όπως πολλοί πίστευαν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα της νέας συντρόφου του ηθοποιού κι αν ισχύει η σχέση αυτή πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ, και είναι και κούκλα», ανέφερε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι χρήστες του Twitter άριχσαν να σχολιάζουν έντονα τα ονόματα παρουσιαστριών, με εκείνο της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μαρίας Μπακοδήμου να πρωταγωνιστεί.

Πάντως και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ανέφερε πως ξέρει ποια είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού λέγοντας: «Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Γιάννης Στάνκογλου – Τα μηνύματα στο Χ

 

 

 

Φυσικά, δεν έλλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets!