Γιάννης Βαρδής: “Όταν άλλαξαν οι όροι, ήθελα να φύγω από εκείνη τη συνεργασία αλλά δεν μπορούσα”

“Υπήρξαν κόντρες με τον πατέρα μου. Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και μου ζήτησε συγνώμη”.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Γιάννης Βαρδής. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τους γονείς του αλλά και τον ρόλο του σήμερα ως σύζυγος και πατέρας.

«Η ψυχανάλυση με βοήθησε στην απώλεια του πάτερα μου. Έχουμε πολλές εμφανίσεις το καλοκαίρι και είμαι αγχωμένος για το αν θα προλάβουμε τα πάντα. Είμαι αγχώδης, κυρίως με τη δουλειά, και οξύθυμος. Μπορεί να μου προκαλέσει θυμό η κακή οδήγηση», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Τον πάτερα μου τον «γνώρισα» στην εφηβεία μου και είδα ότι βάζει όρια. Υπήρξαν κόντρες μαζί του, ειδικά τα δυο πρώτα χρόνια που προσπαθούσε ο ένας να γνωρίσει τον άλλο. Θυμάμαι που του είχα δώσει χρήματα για το σπίτι, δεν μου το ζήτησε, άλλα ξέρω ότι του άρεσε. Ο πατέρας μου παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και μου ζήτησε συγγνώμη που προσπάθησε να με κάνει σαν κι εκείνον», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στη Λήμνο και αμέσως ένιωσα κάτι. Όταν τη γνώρισα, σκεφτόμουν μόνο πως θα την ξανασυναντήσω. Την περίοδο που ήμουν όλο το 24ωρο πάνω από τον πάτερα μου, η Νατάσα με στήριξε, ήταν βράχος. Η πρόταση γάμου δεν ήταν έκπληξη, δεν θυμάμαι πολλά. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα την πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο», περιγράφει αμέσως μετά ο Γιάννης Βαρδής.

«Μπορεί να φαίνεται παράξενο άλλα είμαι στον καλλιτεχνικό χώρο 25 χρόνια. Η επαγγελματική μου διαδρομή ήταν τόσο γρήγορη που δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάμε εξαιρετικά καλά στις εμφανίσεις μας, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

Έχει τύχει να δουλέψω με καλλιτέχνη και όταν άλλαξαν οι όροι της συνεργασίας ήθελα να φύγω από την δουλειά άλλα δεν μπορούσα. Δεν ανήκω σε μία κατάσταση που έχει να κάνει με μαρκίζες και δευτερόλεπτα χρόνου στην σκηνή. Έγινε μία αλλαγή μέσα μου και είπα ότι θα τραγουδάω σε δέκα άτομα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν γίνω πατέρας. Ως πατέρας πρέπει να μπαίνω στη θέση της συζύγου μου και αυτό μας έχει κρατήσει ως ζευγάρι μέσα στα χρόνια. Όπου και να βρίσκομαι για εμφανίσεις, όταν τελειώσω θέλω να επιστρέφω αμέσως στο σπίτι», εξομολογείται για την πατρότητα ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή: zappit.gr