Γιολάντα Μπαλαούρα: “Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα είχα τρελαθεί”

Η Γιολάντα Μπαλαούρα βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με πολύ αγάπη για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική εξηγώντας πως για εκείνη ήταν μονόδρομος.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιολάντα Μπαλαούρα εξομολογήθηκε πως «την αγαπάω πολύ την δουλειά μου. Νομίζω πως αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα είχα τρελαθεί! Δηλαδή δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτό. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά».

«Από πολύ μικρή, μην πω από το δημοτικό, ήθελα αυτό. Δεν ξέρω τι με τράβαγε.Έχω χτυπήσει βέβαια πολλές πόρτες και είμαι από αυτούς που δεν ντρέπονται να στείλουν βιογραφικό και να πάρουν τηλέφωνο. Κατ’ αρχήν το να ζητήσεις να είσαι σε μια δουλειά, το λέω και για τα νέα παιδιά, δεν είναι ούτε ντροπή ούτε κάτι κακό».

«Είμαι πολύ τυχερή στη ζωή μου γιατί έχω δίπλα μου δυο – τρεις ανθρώπους, πάντα συνέβαινε αυτό, να με αγαπάνε και να τους αγαπώ, να με εμπιστεύονται και να τους εμπιστεύομαι τους οποίους πάντα τους ρωτάω και με δυναμώνουνε» συμπλήρωσε, επίσης, η Γιολάντα Μπαλαούρα

Πηγή: zappit.gr