Γιώργος Κέντρος: “Του είπα “προτιμώ να μείνω άνεργος” και έφυγα, έτρωγα χυλοπίτες για έναν ολόκληρο χειμώνα”

“Ορισμένοι λένε ότι “δεν συμβιβάζομαι” αλλά δεν είναι αυτό” εξηγεί ο Γιώργος Κέντρος.

Μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Κέντρος, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Έρημη χώρα». Ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλεκτικότητα του στον χώρο της υποκριτικής εξηγώντας και τους λόγους που την ακολουθεί από το ξεκίνημα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κέντρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όχι, σε εσάς όμως ήρθα επειδή σας βλέπω και σας εκτιμώ, Το λέω γιατί είμαι προσεχτικός. Κάποια στιγμή δεν με ικανοποιούσε κάτι και είπα στον σκηνοθέτη «ευχαριστώ πάρα πολύ, προτιμώ να μείνω άνεργος» και έφυγα».

«Είπα δηλαδή ότι φεύγω και έτρωγα χυλοπίτες, που μου έστελνε η μητέρα μου, για έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς. Ορισμένοι λένε ότι «δεν συμβιβάζομαι» αλλά δεν είναι αυτό. Είναι ότι το άθλημα αυτό είναι συνολικό, δεν είναι ατομικό».

«Όταν λοιπόν δεν συγκλίνουν αυτά και δεν έρχονται, εγώ υποφέρω. Και για μένα αυτό είναι χαρά. Εάν λοιπόν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω. Αυτό το ακολουθούσα μάλιστα από την αρχή» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Κέντρος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr