Γιώργος Κρικοριάν: “Θα ήθελα να παρουσιάσω ριάλιτι αν και είναι παρεξηγημένο να το πεις στην τηλεόραση”

“Κάποιοι άνθρωποι το εκλαμβάνουν ως μια προσωπική φιλοδοξία η οποία στηρίζεται στη ματαιοδοξία” διευκρινίζει ο Γιώργος Κρικοριάν.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Κρικοριάν έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την διάθεση να παρουσιάσει ριάλιτι ενώ μίλησε και για τη συνεργασία με την Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κρικοριάν δήλωσε αρχικά πως «η δική μου άποψη είναι ότι θα ήταν καλός κάποιος να έχει περάσει από όλα τα κομμάτια της δουλειάς για να μπορέσει να θωρακίσει περισσότερο τον χαρακτήρα και τις γνώσεις του. Νομίζω ότι σήμερα οι καλλιτέχνες πηγαίνουν πιο απενοχοποιημένοι σε μια εκπομπή στο Youtube από ότι πηγαίνουν στην τηλεόραση. Το θεωρούν πιο cool, πιο νεανικό και μπορούν να αφεθούν λίγο παραπάνω».

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ριάλιτι. Επειδή όμως είναι λίγο παρεξηγημένο στην τηλεόραση το να πεις «θα ήθελα να παρουσιάσω ένα παιχνίδι, ένα ριάλιτι», εγώ το εννοώ ως μια επαγγελματική ανέλιξη. Κάποιοι άνθρωποι το εκλαμβάνουν ως μια προσωπική φιλοδοξία η οποία στηρίζεται στη ματαιοδοξία».

«Βλέπω τα δημοσιεύματα για το μέλλον του «Πάμε Δανάη» και απλά περιμένω, δεν μπορώ να πω κάτι. Τρία χρόνια τώρα γράφεται ότι η εκπομπή θα μεταφερθεί Σαββατοκύριακο, άρα; Παίζουμε; Τζογάρουμε; Τζογάρουμε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Κρικοριάν στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.