Γιώργος Λιάγκας σε Super Κική: “Ουδέποτε σας έχω ζητήσει συνέντευξη γιατί οι θέσεις σας δεν με αφορούν” (βίντεο)

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής απορρίφθηκαν. Μετά την απόφαση, η γνωστή influencer ξέσπασε στο Instagram εναντίων όσων την έβαλαν στο στόχαστρο για το επεισόδιο που έγινε έξω από το δικαστήριο με τους δημοσιογράφους. Αυτά που δήλωσε η Super Κική έπαιξαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής:

«Κυρία Λιτσάκη θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτό που είπα ότι δεν έχω καμία σκορδοκαΐλα για εσάς, το εννοώ. Είμαι ένας άνθρωπος που ουδέποτε, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, σας έχουμε ζητήσει συνέντευξη για να προβάλλω τις θέσεις σας, γιατί εμένα τουλάχιστον δεν με αφορούν. Κι επειδή έχω το τελικό πρόσταγμα αυτής εδώ της εκπομπής, θεωρώ ότι δε θα αφορούν ούτε τους τηλεθεατές μας.

Άλλες εκπομπές το κάνουν. Εικάζω όμως ότι σας καλούν, όχι επειδή τους ενδιαφέρετε εσείς αλλά σας καλούν γιατί ξέρουν ότι θα βρίσετε εμένα και δυο τρεις άλλους, οπότε ο τίτλος «Ο Λιάγκας είναι…», και από τον τελευταίο να είναι, είναι εμπορικός. Γιατί δεν είναι ποιος το λέει, αλλά ένας τίτλος ότι το λέει».

«Χθες στείλαμε την κάμερα γιατί γνωρίζαμε ότι υπάρχει ένα θέμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, μία δικαστική διαδικασία, μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος σας που την κερδίσατε και μπράβο σας. Εκεί δεν είναι σκορδοκαΐλα αλλά δουλειά. Η σκορδοκαΐλα που αναφερθήκατε είναι για τις θέσεις σας που μου είναι παγερά αδιάφορες. Δικαίωμά μου. Για το κοκόρεμα που είπατε ότι κάνετε 30άρια στην τηλεόραση, λυπάμαι που δεν σας έχει ανακαλύψει κάποιος να σας δώσει μία δική σας εκπομπή να σκίσετε», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.