Γιώργος Λιανός – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο: “Δέχθηκα τηλεφωνήματα από άλλα κανάλια”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω”.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο, ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για τη φετινή πορεία του reality επιβίωσης, ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός, ενώ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Exathlon.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη», παραδέχεται ο Γιώργος Λιανός.