Γιώργος Μαζωνάκης: Έτσι τον πέταξε εκτός εταιρίας η Βάσω Μαζωνάκη – «Η μεταβίβαση έγινε εν αγνοία του τραγουδιστή»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη βρίσκονται σε διαμάχη, με τα δύο αδέρφια να λύνουν, όπως όλα δείχνουν, τις διαφορετικές στους στις δικαστικές αίθουσες.

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν ειπωθεί από τη μέρα που «έσκασε» το συγκεκριμένο θέμα. Πολύς κόσμος, που τους γνωρίζει, έχει μιλήσει στις τηλεοπτικές εκπομπές για τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέρφια, που πλέον δεν έχουν επαφές.

Ο Άγγελος Βουράκης, λοιπόν, σήμερα στον αέρα του Fay’s Time αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και το οποίο είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στον αέρα του Fay’s Time, με το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, η Βάσω Μαζωνάκη «πέταξε» τον Γιώργο Μαζωνάκη έξω από την εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο στη Μύκονο, παίρνοντάς του 5% η ίδια και 5% ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», είπε ο Άγγελος Βουράκης.