Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: «Για να φτάσει ο Γιώργος σε αυτό το σημείο, έχει γίνει κάτι πολύ κακό»

Για τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μια φίλη και των δύο, η οποία εξέφρασε τη δική της θέση.

«Για να φτάσει ο Γιώργος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι πολύ κακό. Σημαίνει ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο συζήτησης, αλλά και πάλι μπορούν να τα βρουν. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η Βάσω. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα. Απεχθάνεται τα δικαστήρια, αλλά έπρεπε να κάνει κάτι, για να προστατέψει τα δικαιώματά του.

Ο Γιώργος έχει κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, τους έχει στηρίξει, η Βάσω ήταν πάντα η πιο ευνοημένη. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά της Βάσως. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα λάθος, τίποτα κακό. Ακόμα και τώρα, μπορούν να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο Γιώργος αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί διέρρευσε η υπόθεση από τον πίνακα των δικαστηρίων.

Για να φτάσει ως εδώ, σημαίνει ότι έκανε τα πάντα για να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν. Το θέμα τώρα είναι τι θα κάνει η Βάσω. Ακόμα κι αν τελικά τα βρουν εξωδικαστικά, όμως, δεν νομίζω ότι οι σχέσεις τους θα μπορούν να είναι όπως παλιά. Άλλωστε, αυτή η υπόθεση δεν είναι τωρινή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα η Βάσω», είπε η φίλη του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη.io-echei-ginei-kati-poly-kako/3463388″ rel=”nofollow”>zappit.gr