Γιώργος Παπαγεωργίου: “Η Δανάη Μιχαλάκη ήρθε και με τράβηξε από τον συναισθηματικό βούρκο”

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, το πρωινό της Κυριακής, για να συνομιλήσει με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, βεβαίως, ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγο, Δανάη Μιχαλάκη εξηγώντας πως τον έβγαλε από τον συναισθηματικό του βούρκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε πως «ήταν ουσιαστικά μια περίοδος που ας πούμε ότι είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τα δικά μου σκοτάδια, σαν να λέμε, καθώς μεγάλωνα. Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή, στη δουλειά επίσης περιέργως συνέβη το ακριβώς αντίθετο όσο πήγαιναν χάλια τα πράγματα στα προσωπικά μου».

«Οπότε κάπως ξέδινα μέσα από τη δουλειά, ας το πούμε έτσι. Ότι μιζέρια ένιωθα, κάπως αποφορτιζόμουν μέσα από την εργασία μου. Βέβαια, αυτό δεν σε κάνει στα αλήθεια ευτυχισμένο γιατί η επιτυχία δεν φέρνει κατ’ ανάγκη και την ευτυχία».

«Όταν λοιπόν γνώρισα τη Δανάη ήταν μια στιγμή που ένιωσα σαν να ήρθε και να με τράβηξε από αυτόν τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει. Εντελώς ψυχοθεραπεία η Δανάη» πρόσθεσε εν συνεχεία, με χαμόγελο, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη νέα αυτή τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.