Γιώργος Παπαγεωργίου: “Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα όνειρο

“Όλο αυτό που περνάει η γυναίκα στην εγκυμοσύνη και στη μητρότητα είναι κάτι στο οποίο στέκομαι, το θαυμάζω και προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό της κόρης του και το πως βίωσε τη διαδικασία του τοκετού.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πολλές γυναίκες, γιαγιάδες, θείες, νονές. Πάντα εκτιμούσα και θαύμαζα τη γυναικεία φύση. Οι γυναίκες δίπλα στις οποίες μεγάλωσα, ήταν πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη… Οπότε για μένα όλο αυτό το κομμάτι της γυναικείας φύσης μου ήταν κάτι πολύ οικείο. Όταν λοιπόν μάθαμε με τη Δανάη ότι θα κάνουμε κόρη, πέταξα από τη χαρά μου, ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι» δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Στη συνέχεια, αυτό που είδα που έκανε η γυναίκα μου μαζί με τη μαία στον τοκετό… Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα όνειρο. Φοβήθηκα γιατί είναι το άγνωστο και δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Είναι αυτό που λέω, ότι υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός. Όλο αυτό που περνάει η γυναίκα στην εγκυμοσύνη και στη μητρότητα είναι κάτι στο οποίο στέκομαι, το θαυμάζω και προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.