Γιώργος Παπακώστας: “Θα ήθελα πιο πολύ μαγειρική, όχι να δει κάποιος την Ελένη και τι δώρο θα βγάλει”

“Αν προκύψει κάτι, θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό στριμωγμένο 8-10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα” δήλωσε ο Γιώργος Παπακώστας

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παπακώστας μίλησε για τη συνεργασία του μαζί της και τι θα ήθελε να αλλάξει στο μέλλον όσον αφορά την παρουσία του στην τηλεόραση.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη για το ποιο θα είναι το μετά. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση αλλά τα εστιατόρια. Η εκπομπή που πηγαίνω, είναι το ρεπό μου. Η Ελένη είναι φοβερή συνεργάτης και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω» ανέφερε ο Γιώργος Παπακώστας.

«Προφανώς δεν περιμένω να με πάρει κάποιος τηλέφωνο και να μου πει -εννοώ την Ελένη- ότι κάνουμε αυτό κι έλα, αλλά δεν ψάχνω και να δω τι θα κάνω. Αν προκύψει κάτι, θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό στριμωγμένο 8-10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα. Θα ήθελα πιο μαγειρική, όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα βγάλει ο άλλος, τι δώρο θα βγάλει, ποιος θα φάει κράξιμο και ποιος χώρισε. Εγώ δεν βλέπω πρωινές εκπομπές -συγγνώμη- τις βαριέμαι.

Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε τότε (σ.σ. όταν μου έγινε η πρόταση), αλλά σιγά σιγά οι άνθρωποι εξελίσσονται και αλλάζουν τα θέλω. Στην εκπομπή της Ελένης έμεινα γιατί μου άρεσε το κλίμα κι η συνεργασία. Αν με πάρει αύριο ιδανικά και μου πει ότι κάνω αυτό, έρχομαι γιατί γουστάρω την Ελένη» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπακώστας.

Πηγή: zappit.gr