Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν έχω να αποδείξω κάτι, είναι μες στη διαδικασία της κάθε χρονιάς»

Δηλώσεις στην κάμερα του FaysTime και τη ρεπόρτερ Πολυξένη Καραμίχα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 συνάντησε ο τηλεοπτικός φακός στο αεροδρόμιο Μακεδονία, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή.

«Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, όλα καλά. Θα ήταν πολύ εγωιστικό αν έλεγα ότι είμαι σίγουρος για ό,τι κάνω. Κάθε φορά αγωνίζομαι, κάθε Σεπτέμβρης ξεκινάει από μηδέν. Το αν χρειάζεται να αποδείξω τι μπορώ να κάνω είναι μέσα στη διαδικασία της κάθε χρονιάς», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Θα ήθελα να ευχηθώ περισσότερη ψυχική ηρεμία, να ξαναβρούμε όλοι το χαμόγελό μας. Αυτό προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε μέσα από τη δουλειά μας», τόνισε ο παρουσιαστής στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Σκοπός είναι να ξέρεις τι μπορεί να κάνεις. Βλέπουμε παντού παντού το εγώ, μία μαυρίλα που πρέπει να καθαρίσει. Με αυτή την εκπομπή σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε λίγο το κέφι, λίγο την αισιοδοξία από την παλιά Ελλάδα», επισημαίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Βεβαίως και μίλησα με τον Δημήτρη. Νομίζω ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αν αποφασίσει να πει κάτι, θα το πει μέσω της Άννας», απαντά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ερώτηση για τον Δημήτρη Σταρόβα, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.