Γρηγόρης Γκουντάρας – Εξοργισμένος με την επίθεση στη σύζυγό του: “Τον θέλω εδώ μπροστά”

“Την έπαιρνε τηλέφωνο και η γυναίκα μου έτρεμε! Το καταλαβαίνετε;”.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (28/5) ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όταν στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, προκειμένου να μιλήσει για τη διαμάχη της με τον δήμαρχο Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστο.

«Δεν έγινε ξαφνικά, συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο συγκεκριμένος δήμαρχος. Εγώ τον θέλω εδώ μπροστά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Πήρε τις προάλλες τηλέφωνο στη Ναταλί και η Ναταλί έτρεμε, το καταλαβαίνετε; Μου έλεγε τρέμοντας: σήκωσέ το εσύ, Γρηγόρη, τρέμω! Υπήρχε και κόσμος στην παρέα μπροστά που το είδε», αφηγείται ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το σήκωσα εγώ και μου λέει: πριν κάτι οτιδήποτε η Ναταλί, θέλω να μιλήσουμε. Ευτυχώς που ήταν και άλλοι μπροστά και δεν με πήρε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για το περιστατικό.

«Ξέρω πολύ καλά γιατί τα έκανε αυτά. Ντροπή του, γιατί τον στήριξα και να θυμηθεί τι έκανε στο σπίτι μου όταν ήρθε και με ρωτάγανε τα παιδιά», ανέφερε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Συνεργάτης του δημάρχου την έπαιρνε τηλέφωνο και της έλεγε ότι έχει μειωμένη αντίληψη. Όταν έγινε αυτό, ήταν στην έκθεση με τα μαγιό στο Metropolitan. Πάω στο κιόσκι να την πάρω και της λέω: τι έγινε; Περνούσε τυχαία μία από τον Δήμο και άκουγε τι της έλεγε, ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τα καθήκοντά της», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Υπενθυμίζεται πως η Ναταλί Κάκκαβα υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου στον δήμο Σαρωνικού, όπου συμμετείχε με την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Παπαχρήστου, όταν εκείνος γνωστοποίησε επιστολές διαμαρτυρίες από τους 7 προέδρους των ΚΑΠΗ της περιοχής, οι οποίες έκαναν λόγο για καταχρηστική συμπεριφορά της συνεργάτιδάς του προς τους ηλικιωμένους δημότες.

Πηγή: zappit.gr