H Nissan προσφέρει το ηλεκτρικό SUV Ariya με 8.000 ευρώ έκπτωση

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέες επιπλέον εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις του 100% ηλεκτρικού SUV Ariya. Το πιο προηγμένο μοντέλο της Nissan, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, τις εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά και την μεγάλη του αυτονομία γίνεται πλέον ακόμα πιο προσιτό.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις του Ariya πλέον διατίθενται με επιπρόσθετη έκπτωση η οποία συνολικά φθάνει τις 8.000 ευρώ. Συνεπώς, η τιμή της έκδοσης Advance με τη μπαταρία των 63 kWh. γίνεται 44.900 ευρώ ή 36.900 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» (που θεωρητικά έχει λήξει από τα τέλη Απριλίου).

Με τον τρόπο αυτό, το Ariya είναι πλέον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι σε όλη τη “βεντάλια” των αντίστοιχων προτάσεων της ελληνικής αγοράς, προωθώντας ως ένα από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα την ύπαρξη ολοκληρωμένου δικτύου συνεργατών και πανελλαδική κάλυψη για οποιαδήποτε ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς του Ariya στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr προκειμένου να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση του πιο προηγμένου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην γκάμα της Ιαπωνικής μάρκας.

Πηγή: Sport24.gr