Η Αφροδίτη Γραμμέλη “καρφώνει” το TV Queen: “Εδώ δεν έχουμε παρουσιάστρια σε δύο χρόνια, θα έχουμε σε δύο βδομάδες;”

Την Αφροδίτη Γραμμέλη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (27/5). Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και το υπονοούμενό της για τα τηλεπαιχνίδια και την προτίμηση που δείχνουν τα στελέχη προς τους άντρες παρουσιαστές.

«Έχω μπει σε mood τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι δεν έχω αποφασίσει οριστικά αλλά περίπου. Θα λέω την άποψή μου, δεν θα κάνω τηλεπαιχνίδι. Δεν μου γίνονται τέτοιες προτάσεις, νομίζω μόνο στους άντρες συνεργάτες γίνονται τέτοια. Εμάς τις γυναίκες δεν μας προτείνουν», δηλώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ πιστεύω πως θα δούμε πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις και θα αλλάξει το τοπίο. Θα συρρικνωθεί στον τομέα των εκπομπών, θα γίνουν και μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Θα δούμε δύο τηλεοπτικές μεταγραφές που θα αλλάξουν το τοπίο με δύο εκπομπές που θα δημιουργηθούν από το μηδέν», σημειώνει η δημοσιογράφος.

«Η Φαίη Σκορδά αγαπά την πρωινή ζώνη, θα αποφασίσει το καλύτερο για εκείνη. Θεωρώ πολύ λογικό και πιθανό να επιστρέψει στη ζώνη που αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε. Δεν έχω συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο συνεργασίας, είμαστε πολύ φίλες. Το MEGA είναι η προτεραιότητά μου και εκεί πέρασα πολύ καλά», απαντά σε σχετική ερώτηση η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Για το αν θα με δείτε στο TV Queen ρωτήστε αυτούς που έγραφαν ότι το όνομά μου είναι και σίγουρο. Εδώ μέσα από 2 σεζόν δεν μπορούμε να έχουμε την παρουσιάστρια, θα την έχουμε μέσα από 2 βδομάδες;», καταλήγει στις δηλώσεις της η Αφροδίτη Γραμμέλη.