Η αντίδραση της Μαδρίτης στην ανακοίνωση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ (video)

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από χρόνια φλερτ της Ρεάλ με τον παίκτη που κληρονόμησε την ιδιότητα του καλύτερου στον κόσμο από τον Λιονέλ Μέσι. «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Mbappe στο Twitter. «Τόσο χαρούμενος και περήφανος που εντάχθηκα στον σύλλογο των ονείρων μου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Madridistas (οπαδοί της Μαδρίτης), και ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. ¡Hala Madrid!» συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση, με το μήνυμα γραμμένο στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα γαλλικά, συνοδευόταν από φωτογραφίες ενός νεαρού Mbappé που φορούσε ένα μπουφάν της Μαδρίτης ενώ επισκεπτόταν τον σύλλογο.

Η Ρεάλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Επίσης, δεν είπε πότε θα παρουσιάσει επίσημα τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται με τη Γαλλία που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 εντάσσεται σε μια ομάδα που είναι ήδη γεμάτη με σπουδαίους παίκτες. Μόλις πριν από δύο ημέρες κατέκτησε τον 15ο ευρωπαϊκό τίτλο που αποτελεί ρεκόρ, όταν νίκησε 2-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League στο Λονδίνο.

Η υπογραφή του θα μπορούσε να αναβιώσει τις ομάδες “galatico” της Ρεάλ, όταν είχε μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, όπως ο Ρονάλντο, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Λουίς Φίγκο μεταξύ άλλων. Για αυτόν τον λόγο -αλλά και για πολλούς ακόμα- η Μαδρίτη γιορτάζει την άφιξη του Γάλλου σούπερ σταρ.

Δείτε το βίντεο: