“Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την παιδεία του βγαίνει προς τα έξω μέσω του λόγου και των πράξεών του και ο κόσμος τον κρίνει”.

Για τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, από πασίγνωστο τραγουδιστή ρωτήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (30/9), με την ίδια να παίρνει για πρώτη φορά θέση και να απαντά για το απρεπές περιστατικό.

«Εγώ, βασικά, δεν γνωρίζω ακόμα, δεν θέλω να τη ρωτήσω και δεν το ψάχνω το θέμα. Απ’ ό,τι άκουσα όμως και απ’ ό,τι μου είπε στο τηλέφωνο, εάν οτιδήποτε προκύπτει στην πορεία θα μπαίνει δια της δικαστικής οδού το θέμα στη θέση του», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη στους δημοσιογράφους.

«Αυτή τη φορά δεν ξέρω αν θα το προχωρήσει. Ας κάνει ό,τι νομίζει εκείνη», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Τώρα, εάν υπήρχε μία άτυχη στιγμή που μπορεί να μην έγινε όπως τα ήθελα ο εκάστοτε καλλιτέχνης, δεν είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα και ούτε είναι λόγος να χρησιμοποιούνται τόσο ακραίες εκφράσεις. Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με την παιδεία του και τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα στη ζωή του βγαίνει προς τα έξω μέσω του λόγου και των πράξεών του και ο κόσμος τον κρίνει», κατέληξε επί του θέματος η Μπέσσυ Αργυράκη προς υπεράσπιση της κόρης της.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες η Εβελίνα Νικόλιζα έλαβε ένα υβριστικό μήνυμα στα social media από πασίγνωστο τραγουδιστή, ο οποίος καταφερόταν εναντίον της με ακραίους χαρακτηρισμούς. Αφορμή για τη διαδικτυακή αυτή επίθεση στάθηκε το γεγονός ότι η YouTuber ανέφερε με «λάθος σειρά προτεραιότητας» τα ονόματα του νυχτερινού σχήματος στο οποίο εμφανίζεται εκείνος.