Η Δανάη Μπάρκα απαντά με αιχμές για την Άννα Δρούζα: «Η εκπομπή λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”;»

«Πώς είναι η σχέση με το σώμα σου;», ρώτησε η Άννα Δρούζα χθες τον Σταμάτη Κραουνάκη και το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, έκανε το δικό της σχόλιο, αφήνοντας την αιχμή της για τη συγκεκριμένη ερώτηση.

«Η εκπομπή της κυρίας Δρούζα λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”;», ρώτησε αρχικά με νόημα η Δανάη Μπάρκα και όλοι γέλασαν!

Ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Έχουν οικειότητα προφανώς και γι’ αυτό τον ρώτησε και για το θέμα της εικόνας του. Τώρα, εσύ που τον ξέρεις και προσωπικά, άσχετα αν εσύ μπορεί να έχεις δισταγμούς και φραγμούς, είναι ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να μιλήσει για όλα και δεν σταματάει πουθενά».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Το τι θέλεις και το ότι μπορείς να μιλήσεις για όλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μιλήσεις για όλα. Και άλλοι άνθρωποι δείχνουμε ότι “ρώτα με, δεν έχω πρόβλημα”, αλλά βάζεις τα όριά σου, σε σχέση με το τι όντως μπορείς να πεις. Τώρα, με αυτό, δεν μετακινήθηκα κι εγώ κάπου, δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι σαν σκέψη που δεν την είχα».

Πηγή: zappit.gr