Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε (20:30, ΕΡΑ Σπορ) και θα επιδιώξει το διπλό σε μία σκληρή και δύσκολη έδρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ και οι μοναδικοί παίκτες, για να υπηρετήσουν τη θέση “5” είναι οι Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Από τη μεριά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει να διαχειριστεί, μόνο την απουσία του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος είναι σεσημασμένος σουτέρ. Οι Πειραιώτες έχουν καλή παράδοση στην Ulker Sports Arena, μετρώντας στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τρεις νίκες και δύο ήττες και είναι ξεκάθαρο πως το 2.30 της νίκης των Κυπελλούχων Ελλάδας, είναι άκρως ελκυστικό.

Οι Τούρκοι έχουν δυναμώσει με τον ερχομό των Γουέιντ Μπόλντουιν, Μπόνζι Κόλσον και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και σίγουρα θα κοιτάξουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό μέσα στο καλάθι.

Η συμπεριφορά των συλλόγων μας είναι ακόμα άγνωστη, γι’ αυτό και σήμερα θ’ αποφύγουμε το σημείο του άσου ή του διπλού και θα στηρίξουμε το Over 158.5 πόντων, το οποίο θα διπλασιάσει το ποντάρισμά μας.

Euroleague | 20:30

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός @ Over 158.5 (μ.ο. 2.02)

Δημήτρης Μπούκας

Πηγή: ertsports.gr