«Δεν παντρεύτηκα ποτέ!», είπε η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Γιολάντα Καλογεροπούλου. Η ηθοποιός, που φέτος απολαμβάνουμε στο Grand Hotel, μίλησε για την προσωπική της ζωή και την κόρη της, την οποία μεγαλώνει με τη βοήθεια της μητέρας της.

«Έχω μια κόρη 2,5 ετών. Σπούδαζα οικονομικά, αλλά τα παράτησα. Έμενα στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια, είχα ένα κατάστημα εστίασης. Έχω χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού μου, αυτός ζει στο Λονδίνο. Είναι δύσκολο σε σχέση με τη μικρή, γιατί πρέπει ο πατέρας της να οργανωθεί, να έρθει να τη δει. Έρχεται και τη βλέπει και μιλάνε καθημερινά με βίντεο κλήση. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν παντρεύτηκα ποτέ!», είπε αρχικά η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου είπε στη συνέχεια: «Δυσκολεύομαι αρκετά, γιατί από εκεί που ήμασταν όλη μέρα μαζί, τώρα λείπω 10ώρα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Τώρα ξεκίνησε κι αυτή σχολείο βέβαια, οπότε έχουμε κάπως κοινά προγράμματα. Να ‘ναι καλά η μαμά μου που με βοηθάει. Και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί, για να καλύψω τα κενά της εβδομάδας».

Πηγή: zappit.gr