Κατά την πρόσφατη ημέρα ενημέρωσης των επενδυτών από τον CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας, έγινε μια λεπτομερής παρουσίαση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, με εκτενείς αναφορές στα τρέχοντα projects. Μία από αυτές τις αναφορές, είχε να κάνει με τα 21 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιαστούν από την εταιρεία, μέχρι το 2030 και μεταξύ αυτών, είναι και η έκδοση παραγωγής του ιδιαίτερου πρωτότυπου N Vision 74.

Στην ενημέρωση, το μοντέλο αυτό περιγράφτηκε πως “ηλεκτρικό υψηλών επιδόσεων” κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα έχει διαφορετικό σύστημα κίνησης σε σχέση με εκείνο που είδαμε στο πρωτότυπο. Θυμίζουμε πως το πρωτότυπο που είδαμε πριν λίγους μήνες, είχε κινητήρα υδρογόνου, κάτι που δεν αναμένεται να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του μοντέλου παραγωγής.

Στην πραγματικότητα, όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης, το μόνο που περιμένουν από το συγκεκριμένο πρωτότυπο, είναι να “περάσει” αυτούσια η αισθητική του και στο μοντέλο παραγωγής (και ας έχει κινητήρα diesel 1,1 λίτρων). Επισήμως δεν παρέχονται άλλες λεπτομέρειες σχετικές με την έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Η Hyundai λέει ότι σχεδιάζει να “παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη γκάμα επιλογών που θα περιλαμβάνει μοντέλα ευρείας παραγωγής μαζικής αγοράς αλλά και πολυτελή- υψηλών επιδόσεων”.

Όπως φαίνεται, η Hyundai θα πάει ενάντια στις επιθυμίες του εκτελεστικού τεχνικού συμβούλου της και επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται με τα “Ν” μοντέλα, Άλμπερτ Μπίρμαν, στην έγκριση του αυτοκινήτου για παραγωγή, καθώς εκείνος σε συνέντευξή του, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στην προοπτική προώθησης του πρωτοτύπου στην παραγωγή.

Πηγή: Sport24.gr