Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για το πρόωρο τέλος του TV Queen: «Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου»

Για το πρόωρο φινάλε του TV Queen μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Τη γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τις απογοητευτικές επιδόσεις του reality show στους πίνακες της Nielsen.

«Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αυτή του τελικού. Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο», δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Τώρα που… ζεστάθηκαν και οι κοπέλες είναι πιο στοχευμένο και επαγγελματικό το αποτέλεσμα και είναι πιο σαφής η εικόνα που έχουν να μοιραστούν με τον κόσμο, θα έλεγα ότι θα θέλαμε και κάτι παραπάνω. Από την άλλη όμως, ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, εναρμονίζομαι και εγώ και σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Ποιος θεωρεί πως είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο το TV Queen ρίχνει αυλαία νωρίτερα από το προκαθορισμένο; Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά:

«Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το απαντήσω, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, εφαρμόζεται, τη σεβόμαστε όλοι και λειτουργούμε με αυτή τη γραμμή, αυτή τη λογική».

«Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω για καθετί που βρίσκομαι και το οποίο υπηρετώ με λόγια εγκωμιαστικά, επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: zappit.gr