Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: «Ελληνίδα μοντέλο έστελνε μηνύματα στον άντρα μου, δεν της μιλάω πολύ πλέον»

Μία συνέντευξη γεμάτη ειλικρίνεια και εξομολογήσεις έδωσε η Καλομοίρα στην κάμερα του Happy Day. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη και οι δύο γυναίκες συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη ζήλεια, τη σχέση με το σώμα της, ενώ αποκαλύπτει πόσο την πλήγωσε όταν Ελληνίδα μοντέλο έστελνε μηνύματα στον σύζυγό της.

«Μου πήρε 20 χρόνια να μη με νοιάζει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα. Στον χώρο πάντα ήθελα τον σεβασμό. Δεν με πειράζουν πια τα μηνύματα, ξέρω ποια τα γράφουν με αγάπη. Μου στέλνει, ας πούμε, η αδελφή μου και μου λέει: σταμάτα το μπότοξ. Μικρότερη με πείραζαν», παραδέχεται η Καλομοίρα.

«Επειδή κάποιος από την οικογένειά μου είχε πληγωθεί πάρα πολύ και ήθελε την προσοχή, καταλαβαίνω πώς μπορεί μία πρόταση να τον κάνει να υποφέρει. Πλέον δίνω παραπάνω προσοχή σε αυτό, κατανοώ τα συναισθήματα του άλλου», δηλώνει στη συνέχεια η τραγουδίστρια για την ταμπέλα του καλού παιδιού που της έχουν βάλει όλα αυτά τα χρόνια.

«Τσακώνομαι με τον Γιώργο. Αυτός είναι ο αυστηρός στο σπίτι, είναι ο βασιλιάς μου, ο άντρας της ζωής μου, τον χρειάζομαι και με χρειάζεται. Είναι αρχηγός», αναφέρει η Καλομοίρα.

«Μοντέλο από την Ελλάδα του έστελνε μηνύματα. Δεν θα πω ονόματα, δεν της μιλάω πλέον πολύ. Έχω κρατήσει απόσταση, διότι με πείραξε αυτό», εξομολογείται αμέσως μετά η Καλομοίρα στην κάμερα του Happy Day.