Η Loreen στο «Πρωίαν σε είδον»: Πολύ σημαντική η περφόρμανς για τη Eurovision – Το “Forever” είναι η δική μου δήλωση αγάπης

Η Loreen, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που νίκησε πριν από σχεδόν μια δεκαετία στη Eurovision με το Euphoria και έκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις με την εκρηκτική της παρουσία στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και στον Γιάννη Βλαχογιάννη και μίλησε για την αγάπη που είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τις επιτυχίες της.

Μιλώντας για την αγάπη που είναι το μήνυμα πίσω από τις μεγάλες της επιτυχίες, Euphoria και Forever, η διάσημη καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι «η εμφάνιση στη Eurovision είναι πολύ σημαντική για εκείνη» Oπως δήλωσε μέσω της διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε στην EΡΤ ήθελε οι τηλεθεατές που την παρακολούθησαν να νιώσουν ότι «το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη». Όπως τόνισε το Forever είναι «η δική μου δήλωση αγάπης».

Ειδικότερα, όπως είπε, το σημαντικότερο για την ίδια είναι η σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό. «Εγώ, όμως, νιώθω στη σκηνή αν η δουλειά μου αρέσει στο κοινό. Και αν δεν τους αρέσει τότε νιώθω ότι πρέπει να επιστρέψω και να το ξανακάνω, να συνεχίσω να δουλεύω», πρόσθεσε. Κι αυτό γιατί αγαπά, όπως είπε, να δημιουργεί και να ενώνει μέσω των τραγουδιών της.

Πηγή: «Πρωίαν σε είδον»

Πηγή: ertnews.gr