Η “Μαμά” με τον Μάρκο Σεφερλή έριξε αυλαία και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

“Ετοίμασε τις καλύτερες συνταγές σου γιατί κι εγώ κι ο Έκτορας Μποτρίνι το επόμενο φθινόπωρο θέλουμε να φάμε καλά.” είπε ο Μάρκος Σεφερλής απευθυνόμενος προς το τηλεοπτικό κοινό.

Έριξε αυλαία για την καλοκαιρινή περίοδο η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, όμως δίνει ραντεβού μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι για το φθινόπωρο.

«Συνολικά έχουμε δώσει σαν εκπομπή 180.000 ευρώ σε 180 επεισόδια. Το αξίζατε όσοι πήρατε μέρος στο παιχνίδι μας. Να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες που πήρατε μέρος. Όσο για εσένα Έκτορα, άλλη μία μεγάλη φιλία γεννήθηκε εδώ στο παιχνίδι αυτό. Εγώ πέρασα μαζί σου κι έφαγα πολύ καλά. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε καλά.

Όσο για εσένα (σ.σ. τον τηλεθεατή), αυτή η κουζίνα θα μείνει κλειστή για λίγους μήνες, καλοκαίρι είναι, φάε, πιες, αλλά πρόσεξε μην βουτάς στο νερό με γεμάτο στομάχι, μην κολυμπάς μετά τις σημαδούρες, να βάζεις αντηλιακό και να μην χαλαρώνεις. Ετοίμασε τις καλύτερες συνταγές σου γιατί κι εγώ κι ο Έκτορας Μποτρίνι το επόμενο φθινόπωρο θέλουμε να φάμε καλά. Καλό καλοκαίρι!» είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο κλείσιμο της εκπομπής.

Πηγή: zappit.gr