Η Marca αποθέωσε ξανά τον Μεντιλίμπαρ

Άλλη μία “θρυλική” ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τις προκρίσεις επί των Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες πέτυχαν μία ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με σκορ 4-2 και έχουν αποκτήσει πλέον ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στην “OPAP Arena” (29/5).

Το ισπανικό μέσο MARCA θέλησε να αποθεώσει τον εκ νέου τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το έκανε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, όπως ακριβώς και τη νύχτα της πρόκρισης στην Πόλη επί της Φενέρ.

Αυτός ήταν να βάλει το πρόσωπό του Βάσκου τεχνικού των “ερυθρόλευκων” μέσα στο σήμα του Ολυμπιακού, μετατρέποντάς τον σε δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

«Την περασμένη χρονιά κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη. Τώρα επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-2 στον πρώτο ημιτελικό και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό. Μεντιλίμπαρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ», γράφει στην ανάρτησή της η Marca.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr