Η Μαρία Κατσανδρή καταγγέλλει μεγάλους παραγωγούς: “Απαξιώνουν τον ηθοποιό”

“Είναι μόνο για γέλια, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά τόσα χρόνια” δηλώνει η Μαρία Κατσανδρή.

Με αφορμή την είσοδο της στη «Μουρμούρα» του Alpha, η Μαρία Κατσανδρή συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός πήρε θέση για τις δυσκολίες, οικονομικές και ψυχολογικές, που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνάδελφοι της, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ειδικότερα, η Μαρία Κατσανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά και η ζωή του ηθοποιού δεν είναι εύκολη. Καθόλου εύκολη. Το πρόσφατο παράδειγμα ήταν με το lockdown, πεινάσαμε. Τι να πούμε; Όχι, δεν πεινάσαμε; Ήταν κλειστά τα θέατρα, δεν γίνονταν δουλειές οπότε πως θα μπορούσε να ζήσει ο ηθοποιός».

«Συγγνώμη, θα το πω. Υπάρχει μια γενικότερη άποψη, ακόμα και από την πολιτεία, ότι ο ηθοποιός κάνει ένα χόμπι. Εδώ μας ακύρωσαν το δίπλωμα μας, το πτυχίο μας. Δεν πληρωνόμαστε στις πρόβες και μας θεωρούν πια απόφοιτους λυκείου. Δεν είναι κακό να είσαι απόφοιτος λυκείου, απλά εμείς δεν είμαστε απόφοιτοι λυκείου».

«Υπάρχει μια απαξίωση ακόμα και από μεγάλους παραγωγούς, δεν θα πω ονόματα. Απαξιώνουν τον ηθοποιό. Έχετε διαβάσει ποτέ συμβόλαιο; Δηλαδή είναι μόνο για γέλια, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά τόσα χρόνια» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Κατσανδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο Super Κατερίνα στον Alpha.