Το στιγμιότυπο κατά το οποίο η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα της στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων τις προηγούμενες ημέρες σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Η παρέα του Buongiorno εξέφρασε την άποψή της για το περιστατικό το πρωί της Τετάρτης (2/10), με κάποιους να συμφωνούν και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει τις επιφυλάξεις του.

@papadiaa

Πολιτισμός πάνω από όλα #matoulazamani #zamani #greektiktok #greektv #trashtv

♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

«Η αγαπημένη μας Ματούλα Ζαμάνη έκανε μία συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Βράχων και εκεί στο τέλος βγάζει τη μπλούζα της και την πετάει στο κοινό. Είναι μία καλλιτέχνης που τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, δεν είναι το στημένο με τη βλεφαρίδα, το βάψιμο και το ντύσιμο. Αυτή η εικόνα δημιούργησε στα social τέτοια κακία, το τι της γράψανε…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας το θέμα.

«Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά από το «δεν μου αρέσει» μέχρι το να στηλιτεύω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Την εκτιμώ αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ», συμπλήρωσε για τη Ματούλα Ζαμάνη ο παρουσιαστής.

«Έχουμε δει κι έχουμε δει πράγματα που μπορεί να μη μας άρεσαν και ελέω μίας ταμπέλας φοβόμαστε να τα πούμε. Γιατί αυτή η υποκρισία ξαφνικά; Η Ματούλα Ζαμάνη μας πείραξε; Ο Ρουβάς μια ζωή γυμνός τραγουδούσε, η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται και τραγουδάει με τα πόδια ανοιχτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αναπαράσταση ότι έκανε την ανάγκη του επάνω στη σκηνή», παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε στο πάνελ.