Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το mail που έλαβε η ίδια κι άλλοι 515 άνθρωποι: “Από κάτω λέει ότι έχει έρθει από τη Μαδρίτη”

“Προφανώς για να το κάνουν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την πατάνε” δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Για ένα mail απάτη που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπομπής μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4. Το mail έγραφε πως είναι για την επιστροφή φόρου και ζητούσε στοιχεία της τράπεζας. Η παρουσιάστρια επέστησε την προσοχή όσων λαμβάνουν παρόμοια μηνύματα και ενημέρωσε για τα στοιχεία που προδίδουν ότι αυτά δεν είναι αληθινά.

«Θυμάσαι που σου ήρθε ένα mail ψεύτικο την προηγούμενη εβδομάδα που σου έλεγε για επιστροφή φόρου; Μου ήρθε από την Ισπανία, εκτός αν έχω και στην Ισπανία οικονομικά συμφέροντα κι έχω επιστροφή φόρου. Είναι στο περίπου το σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, σαν μαϊμού. Μού ήρθε τώρα από ένα ό,τι να ναι mail και το έστειλαν σε άλλους 515 ανθρώπους. Εδώ λέει ότι θα είναι κάθε μήνα η επιστροφή φόρου. Είναι ξεκάθαρο και ζητά τα στοιχεία της τράπεζας, αλλά αν το δείτε από κάτω θα λέει πως έχει έρθει από τη Μαδρίτη. Δεν είναι αληθινό και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στα mail και στα μηνύματα που έρχονται. Δεν στέλνουν οι μεγάλοι οργανισμοί κι επικοινωνούν με άλλον τρόπο μαζί σου» δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Είναι σε τι φάση θα σε βρούνε Θανάση. Προφανώς για να το κάνουν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την πατάνε. Να είσαι αγχωμένος κάπου ή να μην έχεις χρήματα και σου έρχεται ένα mail που να λέει επιστροφή φόρου» πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.