Η Νικόλ Ελευθεριάδου στον Γιώργο Λιάγκα: “Έχω δει πολλές να μιλούν για μένα μέσα από τον σύντροφό μου”

“Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις”.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα. Η παίκτρια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και για τη σχέση της με τον παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς του NBA, Σάσα Βαζένκοφ.

«Έχω δει πολλές να μιλούν για μένα μέσα από τον σύντροφό μου. Με ενοχλεί γιατί πρέπει να καθορίζεις έναν άνθρωπο από τις επιτυχίες του, από το τι έχει καταφέρει», είπε η Νικόλ Ελευθεριάδου και αναφερόμενη στο μέλλον της σχέσης του δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο να μετακόμιζα στις ΗΠΑ και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ.

Για να πω την αλήθεια πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήμασταν μακριά, γιατί είναι στην Ελλάδα τώρα. Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ποιος δεν κάνει με τον άνθρωπό του; Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις».

Πηγή: zappit.gr