Η Όλγα Σμαγάδου απαντά για την οικειοθελή αποχώρηση από το TV Queen: «Μετάνιωσα που δεν έφυγα και πιο νωρίς»

Τη δική της απάντηση έδωσε η Όλγα Σμαγάδου στα σχόλια που έλαβε από τους κριτές του TV Queen για την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι. Η διαγωνιζόμενη από τις Σέρρες εξέφρασε την επιθυμία της να μην συνεχίσει στο reality του ΟΡΕΝ, απαντώντας στην ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου που τη χαρακτήρισε ευνοημένη.

«Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Μετάνιωσα που δεν έφυγα πιο μπροστά. Είχα δηλώσει ότι θέλω να φύγω εδώ και δύο βδομάδες, είχα μιλήσει και με τον κύριο Μικρούτσικο», είπε αρχικά η Όλγα Σμάγαδου σε εμφάνισή της στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωινό της Δευτέρας (3/6).

«Θέλω να πω ότι η παραγωγή ήταν σαν οικογένεια, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Αγχώθηκα μόλις μπήκα στο παιχνίδι, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν είναι κακό να μην σου ταιριάζει κάτι, έτσι ένιωθα. Τη φοβάμαι γενικότερα την κριτική αλλά την αποδέχομαι», παραδέχεται η πρώην παίκτρια του TV Queen για την οικειοθελή της αποχώρηση.

«Αδίκησα τον εαυτό μου αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Κάποιες κοπέλες θα μπορούσαν να κάνουν κάτι στην τηλεόραση. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τις δηλώσεις του κυρίου Μικρούτσικου, είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Όλγα Σμάγαδου.