Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ [Βίντεο]

Πιστή στην απόφασή της να ακολουθήσει έναν no-make up τρόπο ζωής, η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards 2023 χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Λευκό κοστούμι χωρίς μακιγιάζ
Η Χολιγουντιανή σταρ και πρώην μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του εμβληματικού θεσμού μόδας με ένα Total White Look που αποτελούνταν από ένα παντελόνι με φαρδιά ανοίγματα, ένα χαλαρό μπλουζάκι και ένα κρεμ σακάκι που επέλεξε να φορέσει με έναν cool τρόπο στους ώμους της.

 

Πανέμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

 

Μια νέα εποχή στη ζωή της
Το μοντέλο συνδύασε την εμφάνιση με μικρά ασημένια καρφωτά σκουλαρίκια. Το πρόσωπό της ήταν το επίκεντρο της προσοχής, καθώς τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά, η οποία αναδείκνυε τη, ιδιαίτερη ομορφιά της, η οποία είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα όταν παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά χωρίς ίχνος μακιγιάζ εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Δεν χρειάζομαι στιλίστα. Δεν έχω στυλίστα. Δεν έχω Beauty & Glam Team. Απλά το κάνω κατά κάποιο τρόπο, freestyle.», δηλώνει η ίδια.

Παντρεύτηκε την Πάμελα Άντερσον για 12 ημέρες και της άφησε… 10 εκατομμύρια

Ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον της άφησε στη διαθήκη του 10 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που ήταν παντρεμένος μαζί της για μόλις 12 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

06/12/2023
|
09:49

Οι τυχερές ημερομηνίες του 2024 για τα 12 ζώδια – Ποιος είναι ο τυχερός σου μήνας;

 

Ο Τζον Πίτερς και η πρώην σταρ του Baywatch γνώριζαν ο ένας τον άλλον για περισσότερα από 20 χρόνια, πριν αποφασίσουν τελικά να παντρευτούν το 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VandyPop (@vandypop)

 

Μάλιστα, η Άντερσον αργότερα αποκάλυψε ότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς η τελετή δεν ήταν επίσημη.

Μόλις λίγες μέρες μετά, η Άντερσον και ο Πίτερς αποφάσισαν να λήξουν τον «γάμο» τους, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι παρέμειναν φίλοι και ότι δεν υπήρχαν «αρνητικά συναισθήματα» ανάμεσά τους.

Αυτό είναι μάλλον προφανές, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι ο Πίτερς αποφάσισε να αφήσει στην Πάμελα Άντερσον…έναν σκασμό λεφτά στη διαθήκη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

 

Μιλώντας στο Variety, ο κινηματογραφικός παραγωγός αποκάλυψε ότι επρόκειτο να δώσει στην πρώην του 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 77χρονος δήλωσε, συγκεκριμένα: «Θα αγαπώ πάντα την Πάμελα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Στην πραγματικότητα, της άφησα 10 εκατομμύρια δολάρια στη διαθήκη μου. Και δεν το ξέρει καν αυτό. Κανείς δεν το ξέρει.

Το λέω για πρώτη φορά σ’εσάς. Μάλλον δεν θα έπρεπε να το έχω πει. Τα λεφτά αυτά είναι για εκείνη, είτε τα χρειάζεται, είτε όχι».