Η πριγκίπισσα Κέιτ αποθεώνεται – Η ομιλία έγινε viral

Η πριγκίπισσα Κέιτ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αφιερώνει το χρόνο της στην πρώιμη παιδική ηλικία, καθώς εκφώνησε μια γεμάτη συναίσθημα κεντρική ομιλία την Τετάρτη.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ τόνισε ότι ενδιαφέρεται «να βοηθά τους πιο ευάλωτους και να υποστηρίζει αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», καθώς μίλησε στο Shaping Us National Symposium στο Λονδίνο.

«Δεν πρόκειται μόνο για τα μικρότερα παιδιά της κοινωνίας μας, τα οποία είναι από τη φύση τους ευάλωτα. Είναι επίσης για τους πολλούς νέους και ενήλικες που υποφέρουν», τόνισε.

Η πριγκίπισσα Κέιτ ξεκίνησε την καμπάνια The Shaping Us τον Ιανουάριο, η οποία στοχεύει να αναδείξει τη σημασία των πρώτων χρόνων για τη διαμόρφωσης της ζωής ενός παιδιού.

Το μακροπρόθεσμο έργο έχει περιγραφεί ως το «έργο της ζωής» της πριγκίπισσας, το οποίο ελπίζει ότι θα επηρεάσει τη στάση απέναντι στα παιδιά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Πριγκίπισσα Κέιτ – Ο συμβολισμός πίσω από το μωβ κοστούμι

Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε στην ομιλία της με μωβ κοστούμι και γόβες, αποδεικνύοντας ότι το στυλ είναι συνώνυμο του ονόματός της.

Οι θαυμαστές των royals παρατήρησαν ότι το βιολετί σύνολό της ήταν κομψό ενώ έκρυβε ενός είδους σεβασμό προς τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο Γ’, ο οποίος γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του την Τρίτη.

Το μωβ έχει θεωρηθεί το χρώμα της βασιλικής οικογένειας, οπότε η Κέιτ θεώρησε υπέροχο -τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή- να το επιλέξει.