Η πριγκίπισσα Κέιτ δεν παραβιάζει ποτέ αυτούς τους 5 κανόνες

Η πριγκίπισσα Κέιτ δεν χάνει ποτέ τη λάμψη και τη γοητεία της! Δεν έχει απαθανατιστεί ποτέ χωρίς να φαίνεται τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Ποιοι είναι, όμως, οι κανόνες ομορφιάς που δεν ξεχνά ποτέ ως μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Ποτέ… χωρίς λαμπερό κραγιόν

Η πριγκίπισσα Κέιτ μένει πιστή σε μια κολακευτική απαλή ροζ απόχρωση για τα χείλη της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέροχα απαλή νυφική ​​εμφάνισή της το 2011, όταν επέλεξε ασορτί ροζ ρουζ και κραγιόν…

Ελαφρύ μακιγιάζ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφίζεται συνεχώς και η ομάδα της έχει βρει το κόλπο να αναδείξει διακριτικά τη φυσική της ομορφιά. Τι  καλύτερο από το να διασφαλίζουν ότι το δέρμα της είναι πάντα λαμπερό; Το απαλό μέικ απ, τα πυκνά φρύδια και τα ροζ μάγουλά της φαίνεται να είναι το αγαπημένο μακιγιάζ της πριγκίπισσας για κάθε περίσταση. Η Κέιτ, επίσης, χρησιμοποιεί ένα δροσερό foundation και υγρό highlighter που τονίζει τα ζυγωματικά.

 

Χωρίς βαρύ μακιγιάζ ματιών

Είτε βγαίνει στο κόκκινο χαλί είτε κάνει μια δημόσια επίσκεψη για να χαιρετήσει τους βασιλικούς θαυμαστές, η Κέιτ ξέρει πώς να βαφτεί! Το μακιγιάζ των ματιών της παραμένει λαμπερό και φυσικό. Η Κέιτ επιλέγει eyeliner στην εξωτερική γωνία της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων, καφέ ματ σκιά ματιών στο βλέφαρο και μια στρώση μάσκαρα για να φωτίσουν τα μάτια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά το smokey-eye. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή της στο Earthshot Prize 2022, όταν βγήκε με ένα τολμηρό πράσινο φόρεμα, που ολοκλήρωσε με έναν απαλό καφέ συνδυασμό smokey σκιών ματιών;

 

Τα μαλλιά της πρέπει να είναι καλά διατηρημένα

Αν ένα πράγμα ζηλεύουμε στην Κέιτ είναι τα μαλλιά της!  Δεν είναι μόνο το χτένισμά της που είναι άψογο, αλλά και το χρώμα των μαλλιών της είναι πάντα τέλειο. Οι βασιλικοί κανόνες είναι αυστηροί ως προς το χρώμα των μαλλιών και τονίζεται  στα μέλη να μην βάφουν τα μαλλιά τους μακριά από το φυσικό τους χρώμα.

Ανθεκτικό make up που αντέχει στις συγκινήσεις

Ένας άλλος κανόνας ομορφιάς είναι ότι οι royals  δεν πρέπει να ακουμπούν το πρόσωπό τους δημόσια, για να μην χαλά το μακιγιάζ. Οπότε η Κέιτ χρησιμοποιεί ένα ειδικό σπρέι για να κρατά σταθερό το μέικ απ.