Η Ραμόνα Βλαντή επιστρέφει το “καρφί” στη Super Κική: “Το θεωρώ πολύ απρεπές”

“Δεν γνωρίζω την κυρία και ούτε θέλω να την γνωρίσω! Έχω πολλές παρέες, δεν χρειάζομαι περισσότερες” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Ραμόνα Βλαντή.

Την Ραμόνα Βλαντή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Παππά το πρωινό της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, δε, το γνωστό μοντέλο μίλησε τόσο για την έκτακτη συμμετοχή που είχε στο Tv Queen αλλά και τη νέα «κόντρα» που προέκυψε με την Super Κική.

Ειδικότερα, η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάθε ένας στον τομέα του είναι πολύ καλός στο Tv Queen. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια πάρα πολύ καλή μπούκερ, μάνατζερ και ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας πάρα πολύ καλός make up artist. Είναι πολύ γνωστό αυτό».

«Η διαφορά με μένα και με κάποιες άλλες κυρίες (σ.σ. όπως η Super Κική) είναι ότι εγώ δεν κρίνω ποτέ την προσωπικότητα κανενός. Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Εγώ σαν Ραμόνα δεν θα έλεγα ποτέ για καμία γυναίκα εκεί έξω, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ακόμα κι αν την γνώριζα προσωπικά πάλι δεν θα το έλεγα, αν είναι κακιά ή αν είναι οτιδήποτε άλλο».

«Πράγματα και χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα του καθενός. Το θεωρώ πολύ απρεπές. Δεν γνωρίζω την κυρία και ούτε θέλω να την γνωρίσω (σ.σ. Super Κική). Εγώ έχω τους ανθρώπους μου, στον κύκλο μου, είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό και έχω πολλές παρέες. Δεν χρειάζομαι περισσότερες» συμπλήρωσε, επίσης, η Ραμόνα Βλαντή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

Πηγή: zappit.gr