“Η Terpsis Orchestra συναντά τον Αντώνη Απέργη” είναι ένα μουσικό project σε νέες και εκ νέου ενορχηστρωμένες συνθέσεις του Αντώνη Απέργη, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τον κ. Μάκη Μπακλατζή, μουσικό, ο ιδιοφυής δημιουργός προσθέτει τις δικές του πινελιές στο project, για το οποίο έφτιαξε νέες ενορχηστρώσεις σε επιλεγμένα κομμάτια του. Όπως είπε, ο Αντώνης Απέργης είναι ένας εξαίσιος τραγουδοποιός, ο οποίος αν και όχι πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό, λόγω της ιδιαιτερότητας της μουσικής του, έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ιδιώματα και επιρροές από ζωντανούς μουσικούς πολιτισμούς από όλο τον κόσμο, ενσωματώνονται και εναρμονίζονται σε ένα μωσαϊκό μουσικών, πολιτισμικών, εκφραστικών και συναισθηματικών αντανακλάσεων της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

Πρόκειται για μία μοναδική στο είδος της συνεργασία με τον κιθαρίστα, τραγουδοποιό, συνθέτη, ενορχηστρωτή Αντώνη Απέργη, η οποία θα λάβει χώρα στο Ράδιο Σίτυ στις 2 Ιουνίου.