Η Θεοδώρα Βουτσά αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς ήθελε να αποτεφρωθεί – Με την Αλίκη δεν έχουμε επαφές”

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Θεοδώρα Βουτσά είχε η δημοσιογράφος του Alpha, Ελισάβετ Οικονόμου, με αφορμή τις ζημιές που προκλήθηκαν στον τάφο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η πρώην ηθοποιός, που πλέον ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη, αναφέρθηκε στην ενημέρωση που είχε από τον δήμο Αθηναίων, ενώ απαντά και για τις σχέσεις που διατηρεί με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Αλίκη Κατσαβού.

«Αυτό που έγινε με τον τάφο του μπαμπά ήταν σοκαριστικό στην αρχή. Όταν περνάει το πρώτο σοκ, δεν πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να είναι κάτι με δόλο. Πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο, της είπαν ότι θα το φτιάξουν αμέσως. Πήγε και η μητέρα μου στο νεκροταφείο με τον μαρμαρά για να το φτιάξουν», δηλώνει η Θεοδώρα Βουτσά.

«Η Θεανώ πηγαίνει πολύ συχνά. Δεν υπάρχει μήνας που να μην επισκεφθεί τον μπαμπά αλλά έχει προσλάβει και μία κυρία εκεί στο Α’ Νεκροταφείο για να καθαρίζει και να του ανάβει το καντήλι», αποκαλύπτει η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

«Παρατήρησαν πολλοί ότι δεν έχουμε βάλει φωτογραφία του μπαμπά και νόμιζαν ότι την έχουν κλέψει. Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Επειδή όμως πιστέψαμε – δεν ξέρω αν κάναμε σωστό ή λάθος – ότι δεν θα έπρεπε να τον κάψουμε αλλά να υπάρχει ένα μνημείο που να τον επισκέπτεται ο κόσμος, αποφασίσαμε να σεβαστούμε την επιθυμία του και να βρεθούμε κάπου στη μέση», εξομολογείται η Θεοδώρα Βουτσά στη συνέχεια.

«Με την Αλίκη (Κατσαβού) δεν έχουμε επαφές. Δεν έχει γίνει κάτι απλά, αν δεν ήταν ο μπαμπάς, δεν θα είχαμε σχέσεις. Δεν έχουμε κοινούς παρονομαστές με την Αλίκη, οπότε όταν «έφυγε» ο άνθρωπος που μας συνέδεε, η σχέση μας διαλύθηκε», παραδέχεται η Θεοδώρα Βουτσά για την τελευταία σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού.

den-ithele-na-tafei-ithele-na-apotefrothei-me-tin-aliki-den-echoume-epafes/3460048″ rel=”nofollow”>zappit.gr