Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με απασχολεί η αποφυλάκισή της, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» ήταν σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Πριν από τέσσερα χρόνια, η ζωή της άλλαξε ξαφνικά, όταν δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, κάτι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σήμερα, λοιπόν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ενώ απάντησε και για την αποφυλάκιση της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι, που αναμένεται να συμβεί σε περίπου 1,5 χρόνο.

«Έχω επιλέξει να συγχωρήσω για το δικό μου το καλό. Τις πρώτες μέρες ήμουν σε σοκ, δεν καταλάβαινα πού βρισκόμουν. Δεν με δυσκόλεψε η δημοσιότητα, ωστόσο, δεν την επέλεξα. Η ιστορία μου αποτέλεσε έναν συμβολισμό. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για το γεγονός ότι σε ενάμιση χρόνο θα μπορέσει να αποφυλακιστεί η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Με απασχολεί η αποφυλάκισή της, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Στο δικαστήριο έριξε τις ευθύνες σε εμένα, υπάρχει θρασύτητα και δεν υπάρχει μεταμέλεια».