Ιωάννα Τούνη – Σκληρή απάντηση στον Πέτρο Νάζο: “Ήρθε να μας ζητήσει και τα ρέστα, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ”

 

“”Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην ιδιωτική βίλα που έχεις νοικιάσει και είναι προσωπικός χώρος”.

Την Ιωάννα Τούνη συνάντησαν η κάμερα του Fay’sTime και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer γιόρτασε τα 7 χρόνια της εταιρείας με μία έκπληξη στη μέση του δρόμου και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόσφατο επίμαχο περιστατικό με τον φωτογράφο στη Μύκονο.

«Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους», δηλώνει η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια.

«Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε αυτό. Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα», επισημαίνει η γνωστή επιχειρηματίας.

«Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην ιδιωτική βίλα που έχεις νοικιάσει και είναι προσωπικός χώρος. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα για το πώς ήμασταν ντυμένες στο σπίτι μας, ενώ ήρθε παράνομα να κινηματογραφήσει», επισημαίνει η Ιωάννα Τούνη.

«Είναι τουλάχιστον άκομψο να καταγράφεις κάποιον παράνομα, θα μπορούσα να το τρέξω και δικαστικά αλλά έχω 1000 δουλειές. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν», απαντά η Ιωάννα Τούνη κλείνοντας το θέμα με τον γνωστό φωτογράφο της Μυκόνου.

Πηγή: zappit.gr