“Είχα πει τραβήξτε εκείνη τη μέρα ό,τι θέλετε, αλλά δεν θέλω να ανεβάσετε για δύο μέρες”.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά την Τρίτη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος με την Μαρία Σκοπελίτου, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην κάνουν σχετικές αναρτήσεις την ίδια μέρα αλλά δύο μέρες αργότερα.

«Εγώ ήθελα πάντα να τον κάνω κλειστό. η διαρροή του γάμου έγινε από μια… άντε να μην πω… από μία χαζομάρα. Δεν ήθελα να διαρρεύσει και το είχα πει και σε φίλους. Είχα πει τραβήξτε εκείνη τη μέρα ό,τι θέλετε, αλλά δεν θέλω να ανεβάσετε για δύο μέρες», εκμυστηρεύτηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη Φαίη Σκορδά και συνέχισε: »

Έγινε από μια απερισκεψία μιας καλεσμένης. με στενοχώρησε πολύ. Δεν ήθελα εγώ την επόμενη μέρα να κάθομαι και να βρίσκομαι εκτεθειμένος τόσο πολύ. Δεν θέλω να εκθέτω την προσωπική μου ζωή. Πώς να το πω αυτό το πράγμα»;

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε τη αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου στις 20 Ιουλίου. Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Την είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία παραβρέθηκε στο μυστήριο και φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους.

Πηγή: zappit.gr