Ιορδάνης Χασαπόπουλος: “Τη νέα χρονιά θα το ξαναχτίσουμε όλο από την αρχή”

“Έτσι όπως έχει γίνει η πρωινή ενημέρωση, οι επόμενες εκπομπές και οι εξελίξεις μπλέκονται” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δουρμαλιά το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, δε, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό του μέλλον όσο και για τα πιο lifestyle θέματα που ανά διαστήματα παρουσιάζονται στην εκπομπή.

Ειδικότερα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η σεζόν μου έχει αφήσει ένα λαχάνιασμα και λόγω των εκλογών. Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν σε σχέση με προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν».

«Τα ρεπορτάζ πρέπει να τα ξέρουμε όλα. Γιατί, έτσι όπως έχει γίνει και η πρωινή ενημέρωση, οι επόμενες εκπομπές και οι εξελίξεις μπλέκονται. Καλώς ή κακώς και στην πολιτική μπήκε το lifestyle. Πρέπει να ξέρεις γιατί έρχονται θέματα και πρέπει να τα χειριστείς ενώ παλιά τα δαιμονοποιούσανε και λέγανε «αυτά τα θέματα δεν είναι για εμάς». Τώρα είναι «πίσω Γιάννη τα καράβια» όλοι».

«Τη νέα σεζόν θα έχουμε μια διαφορετική ώρα, άλλο κοινό. Το ξαναχτίζουμε όλο πάλι απ’ τη αρχή. Οπότε είναι πολύ λογικό να συμπεριλάβουμε και πολλά τέτοια θέματα. Επικαιρότητας επιτρέποντος. Αλλά νομίζω ότι τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε. Χρειάζονται και τα θέματα lifestyle σε ένα τρίωρο πρόγραμμα, χρειάζεται και η ανάσα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Πηγή: zappit.gr