Είναι θέμα χρόνου να βγουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 64χρονου Κρητικού που επί 24 χρόνια φέρεται να βίαζε έξι παιδιά, με το μικρότερο να είναι ένα αγόρι που σήμερα είναι 19 χρονών και τότε ήταν μόλις 5 ετών.

Το αγόρι ήταν και το παιδί που ξετύλιξε το κουβάρι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον εξ αγχιστείας θείο του. Ήταν ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας και ως εκ τούτου μπορούσε να βρίσκει χρόνο μόνος του με τα παιδιά. Θύματά του δύο αδέρφια, μια κοπέλα που σήμερα είναι 29 χρονών και ο 19χρονος αδερφός της, τρεις αδερφές που σήμερα είναι 35, 38 και 43 ετών και άλλη μια γυναίκα που σήμερα είναι 48. Οι βιασμοί πραγματοποιήθηκαν από το 1986 ως το 2010.

Η καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση έγινε απευθείας στην εισαγγελία Ηρακλείου και η Ασφάλεια Ηρακλείου σχηματίζει δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο 64χρονος, που είναι ο ίδιος πατέρας και παππούς, φέρεται να έχει παραδεχτεί κάποιες από τις κατηγορίες, ωστόσο δεν συνελήφθη και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το νόμο, τα πέντε από τα έξι αδικήματα για τα οποία κατηγορείται έχουν παραγραφεί και ενεργό παραμένει μόνο αυτό που αφορά στον 19χρονο νεαρό.

Πηγή: ertnews.gr