Μια 72χρονη γυναίκα έχασε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τη ζωή της, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ , στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός τράκτορα, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει από το άνοιγμα που έχει το διάζωμα που χωρίζει σε άνοδο και κάθοδο την πολυσύχναστη λεωφόρο Κνωσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε μόλις βγει από κατάστημα της περιοχής όπου είχε πάει για ψώνια, στην πορεία όμως, και ενώ προσπαθούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά, έγινε το αδιανόητο.

Ο τράκτορας που κινείτο στο ρεύμα της καθόδου ήταν σταματημένος εξαιτίας της βεβαρυμένης κίνησης στη λεωφόρο Κνωσού. Όταν ξεκίνησε η ροή των αυτοκινήτων, ο 30χρονος οδηγός του τράκτορα ξεκίνησε ξανά την πορεία του, με σχεδόν μηδενική ταχύτητα, και ακριβώς εκείνη την ώρα, η 72χρονη γυναίκα επιχείρησε να περάσει απέναντι. Εξαιτίας της θέσης που είχε ο οδηγός του τράκτορα σε ένα τόσο ψηλό όχημα, δεν αντιλήφθηκε τη γυναίκα και την έβαλε κάτω από τις ρόδες του.

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Στην περιοχή έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ επικράτησε πανικός ανάμεσα στους περαστικούς και τους περίοικους.

Ο 30χρονος οδηγός του τράκτορα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.