J2US: Το κοινό ανέτρεψε ξανά τους κριτές και αποχώρησαν μια ανάσα πριν την τελική ευθεία

Εκτάκτως, λόγω Champions League, το J2US μεταφέρθηκε και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Τα ζευγάρια κλήθηκαν και σε αυτό το νέο live να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των τηλεθεατών.

Έτσι, μέσα από εμφανίσεις που γοήτευσαν τους κριτές, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, σχηματίστηκε ο πίνακας της κατάταξης τον οποίο όμως θα μπορούσε να ανατρέψει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά, στον φετινό κύκλο του J2US, που οι κριτές θα διαφωνούσαν με το κοινό ως προς την αποχώρηση.

Ωστόσο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοψήφησαν με 40 βαθμούς αυτή την βραδιά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου και ο Σωτήρης με τον Φειδία.

Στον αντίποδα, δε, πρώτοι από το… τέλος ήρθαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό το live του J2US θα είχε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, που με την θετική του ψήφο θα μπορούσε να δείξει τον δρόμο της παραμονής σε ορισμένα ζευγάρια και κατ’ επέκταση εκείνον της αποχώρησης σε κάποιο άλλο.

Ύστερα από πολλές ώρες ζωντανού προγράμματος, λοιπόν, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US κάλεσε στη σκηνή όλα τα ζευγάρια προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Ποιο ζευγάρι θα ολοκλήρωνε το ταξίδι στο… όνειρο του J2US ακριβώς σε αυτό το σημείο; Ο Νίκος Κοκλώνης είχε την απάντηση!

Τελευταίοι στη σκηνή πλάι του βρέθηκαν η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο και ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού.

Και το ζευγάρι που έπρεπε να αποχωρήσει από το J2US αυτό το βράδυ, στο 14ο live, ήταν η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο. «Το ταξίδι του J2US δεν τελειώνει ποτέ, ερχόμαστε όλοι τα live και περνάμε υπέροχα. Θα ξαναρθούμε» δήλωσε, με χαμόγελο, η εκθαμβωτική αθλητικογράφος  λίγο πριν πέσει η αυλαία της μουσικής εκπομπής του Alpha.

Πηγή: zappit.gr