Tρία μέλη της θρυλικής ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ που σήκωσε την κούπα του Euro, πριν από είκοσι χρόνια στην Πορτογαλία, οι Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας και Ζήσης Βρύζας μίλησαν την ΕΡΤ για τον αγώνα των Legends 2004 απέναντι στην ομάδα της UEFA All Stars.

Είκοσι χρόνια μετά το έπος του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας οι Legends 2004 αντιμετώπισαν την UEFA All Stars για να τιμήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ, σ’ ένα ματς που διεξήχθη στο Έσεν της Γερμανίας. Για την ιστορία οι Έλληνες «Θρύλοι» 2004 ηττήθηκαν με 1-2 από τους ευρωπαίους επίλεκτους.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 14′ σκόραρε με φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Κατσουράνη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Legends κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Γιώργος Καραγκούνης έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Γιαννακόπουλο που με πλασέ νίκησε τον Τζέιμς κάνοντας το 1-0. Στο 51′ οι UEFA All Stars σκόραραν με τον Φίγκο, ο οποίος με ωραία προβολή κέρδισε τον Χαλκιά και ισοφάρισε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεζαν, ο Κατεργιαννάκης έπιανε ό,τι μπορούσε, αλλά στο 71′ ο Λουίς Γκαρσία από τα αριστερά της περιοχής έκανε τρομερό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Legends 2004: Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκο Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

UEFA All Stars: Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μίκαελ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία και Πάτρικ Κλάιφερτ.

Πηγή: ertnews.gr