Μητσοτάκης από Κέρκυρα: Αιχμές για αντιπολίτευση – Lifestyle περιτύλιγμα, με χαρακτηριστικά που δεν έχουν αλλάξει, τοξικότητα και ψέμα

Το διακύβευμα της ευρωκάλπης έθεσε από την Κέρκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της Ευρώπης.

Απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες για ψήφο στη ΝΔ για μια ισχυρή Ελλάδα – όπως είπε – και άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση οτι δεν αναφέρεται στην Ευρώπη στην προεκλογική της καμπάνια και πως βασίζεται στην τοξικότητα.

Από την Κέρκυρα έστειλε τα πολιτικά μηνύματα ενόψει της ευρωκάλπης. «Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη αυτό είναι το στοίχημα της Ευρωκάλπης και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι το κόμμα της Ευρώπης αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τους αντιπάλους μας τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόμαστε για να κάνουμε την Ελλάδα Ευρώπη», είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, ξορκίζοντας την τοξικότητα και τα fake news. «Από αντιπολίτευση δεν ακούμε τίποτα για την Ευρώπη, για τα μεγάλα στοιχήματα, αισθάνομαι ότι ξαναζούμε επανάληψη προεκλογικού έργου και ρητορικής που έχει πληγώσει τη χώρα, μπορεί πιο Lifestyle περιτύλιγμα, με δύο χαρακτηριστικά που δεν έχουν αλλάξει, τοξικότητα και ψέμα και τάξιμο δεκάδων δισ. για αντιμετώπιση.