Κάρπαθος: Αδιανόητη μαρτυρία γιατρού για την 69χρονη που πέθανε από λιποαναρρόφηση

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 69χρονης στην Κάρπαθο που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση.

Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε από τον ίδιο γιατρό που ευθύνεται για τον θάνατο και τις 57χρονης hair stylist από την Πάτρα. Νέες αποκαλύψεις «φωτιά»: «Πρέπει να της τρύπησα το έντερο», είπε ο χειρούργος
Ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου δήλωσε: «Ο θεράπων ιατρός επισκεπτόταν την ασθενή καθημερινά. Αν και η ασθενής ανέφερε πάντα κοιλιακό άλγος όπως μας ανέφερε η κόρη της, ήταν κάτι που δεν ανησύχησε τον γιατρό, ενώ θα έπρεπε, όπως και η γενική αίματος της ασθενούς».

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός φαίνεται να επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο γιατρό λίγες μέρες μετά, υπό τον φόβο ότι ευθύνεται εκείνος για τη διάτρηση εντέρου της 69χρονης, σύμφωνα με το MEGA. «Της δόθηκε εξιτήριο, παρότι δεν δίνεται σε ασθενή που παρουσιάζει πτώση του αιματοκρίτη κατά 10 μονάδες, χωρίς να έχει εντοπιστεί η αιτία. Σημειωτέον ότι στις επιπλοκές της επέμβασης ο θεράπων ιατρός έγραψε «διάτρηση οργάνου». Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο ο γιατρός της μου τηλεφώνησε και μου είπε πως: «Πρέπει να της έχω τρυπήσει το έντερο», πρόσθεσε ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι υποθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος φέρει την ευθύνη.