Ολοκληρώθηκε η τελετή του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, η οποία έγινε στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου στα Χανιά.

Στο σημείο αυτό, που φαίνεται στις φωτογραφίες, αντάλλαξαν τους όρκους τους Κασσελάκης-Τάιλερ ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων.

Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 18:00. Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες, ενώ για ακόμα μια μέρα τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού. Ένα περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στον Βοτανικό Κήπο εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια εκδήλωση, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν και πάλι με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες ενώ για ακόμα μια μέρα τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ενεργοποιήθηκε και σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone σε κοντινή εμβέλεια. Παράλληλα ζήτησαν από τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους πριν ξεκινήσει η γαμήλια εορτή.

Μετά τη σύντομη τελετή, ακολούθησε δεξίωση για τους 130 καλεσμένους του ζευγαριού. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Κήπου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα περίμενε επίσης τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι.